Stiati ca…? Despre excitare

Barbatii si femeile se excita la fel de repede, desi foarte multa vreme s-a crezut ca femeile ating placerea mai greu decat barbatii, se arata intr-un studiu complex al unui grup de cercetatori, citat Daily Star.

Pentru a calcula gradul de excitatie, specialistii au folosit termografia si radiatiile infrarosii prin care au masurat timpul de reactie atat al femeilor, cat si al barbatilor la diversi stimuli sexuali (filme pentru adulti).

Potrivit datelor aratate de aparatura de masurat modificarea temperaturii corporale, ambele sexe incepeau sa dea semne de excitare in aproximativ 30 de secunde.

In timp ce barbatii atingeau gradul maxim de excitare in 664,6 secunde (in jur de 10 minute), femeile in 734 secunde, diferenta absolut neglijabila.

Sursa: ziare.com

11 răspunsuri to “Stiati ca…? Despre excitare”

  1. Cred ca mai depinde si de fiecare persoana in parte. Unele femei se excita mai repede, altora le trebuie mai mult timp. Si mai depinde si de partener. Intr-un fel te exciti tu ca barbat cand ai de-a face cu o tipa ultra-super si altfel cand ai de-a face cu una mai asa si-asa. Sau, poate deloc daca tipe e prea troala !

  2. Detaliile fac diferenta, ahahahaaaaa…! 😀

    Iar diferenta este de 69,4 secunde ! 69 ? 69 ?!
    🙂

  3. Hmmm… e bine de stiut;)

  4. Geocer, mi-a placut cum ai punctat… Asa, totul difera de la om la om si nu e intotdeauna suficient un aspect traznet pentru o excitare… La fel cum nici vointa nu e suficienta 😉 :))

    Leo, nici macar mintea me (pe care o consider al naibii de perversa) nu a facut acest calcul, aparent, atat de banal. Ne razumim de ce. Probabil pentru ca eu m-as multumi si fara 9-le de deasupra…

    Poesis, asa mi s-a parut si mie. Ca nu de putine ori m-am intrebat ce nu functioneaza :)))

  5. Oboseala, maica… 😀

  6. :))) Deh, asa e de la o varsta. Mai greu…

  7. Ce sa-i faci ? Mai greu cu „troalele” ..
    Masculinul este „trol” ?

  8. Leo este „fresh”, nu degeaba traieste la racoare…

  9. hmmm…. ce inseamna „tipa troala” sau tipa „asa si asa”? Eu cred ca cel mai erogen organ, daca se poate spune asa, e mintea noastra. Excitatia porneste de acolo. De aceea la stimuli externi, cum ar fi filmele, in care cei vizati nu sunt direct implicati, atit femeile cit si barbatii se excita la fel de usor. Eu cred ca daca ar masura excitabilitatea in cazul unui contact direct, aceasta ar diferii si in cazul aceleiasi persoane, in functie de partener. Si atunci cind zic partener nu vorbesc de „troale” sau catalogari de acest gen ci de interactiunea dintre cei doi. De exemplu eu cred ca as interactiona destul de greu cu nenea Geocer chiar daca ar arata precum Pierce Brosnan in tinerete. Si stii ca e preferatul meu!:D

  10. Bine ai revenit, kiki. Te astept in continuare cu alte pareri cat mai interesante.

  11. interesant. dar sincer, studiile de genul asta mi se pare asaaaa o pierdere de timp si resurse. In timp ce-i scana pe aia in tomograf putea sa scaneze creierele criminalilor sa vada ce zone li se aprind cand au impulsul de a omora. that’s way cool

Lasă un comentariu