Caderea unor mituri – despre noi si relatiile noastre


S-a crezut ca o foarte buna comunicare poate salva o relatie. Si am inteles ca s-ar fi dovedit deja ca nu e asa. Nu am aflat de ce. Poate pentru ca unii oameni inteleg prin comunicare doar sa vorbeasca mult? Sa vrea sa isi povesteasca viata, sa cicaleasca si sa reproseze? Sau pentru ca printr-o foarte buna comunicare se ajunge doar sa se constientizeze o mare incompatibilitate? Prefer sa cred ca varianta intai e valabila…

Nu mai vorbi! Arata-mi ca iti pasa cu adevarat!”, cred ca ar trebui sa fie mesajul din sub-titlu. Dar lipseste…

Si nici dragostea oarba nu exista.

Mie mi s-a zis ca nu pot iubi cu adevarat. Ca gandesc prea mult si ca ar trebui sa imi gasesc ceva mai bun de facut (si tu mi-ai zis asta). Sunt oameni care isi ineaca gadurile si singuratatea in munca, in socializare – iesiri cu prietenii – sau in alcool… Eu nu vreau sa fiu in niciuna din categoriile astea. Si nu vreau sa nu ma mai gandesc la tine. Asa am fost intotdeauna si mi s-a reprosat asta. Dar dragostea oarba oricum nu exista. O recunoaste tot mai multa lume…

Sa ne imprietenim? Moartea pasiunii… Desi cam toata lumea recunoaste ca prietenia dintre un barbat si o femeie nu este posibila decat daca unul din cei doi isi doreste mai mult, totusi transformarea unei relatii intr-una de prietenie duce la scadearea libidoului, sac..

3 răspunsuri sa “Caderea unor mituri – despre noi si relatiile noastre”

  1. …sau poate este doar comunicarea compromisului cu tine….iar dragostea? Nu poate sa fie oarba pentru ca nu tine in mana o balanta…sau?….

  2. „Sunt oameni care isi ineaca gadurile si singuratatea in munca, in socializare – iesiri cu prietenii – sau in alcool”…pote isi ineaca gabdurile eesid cu prietenii si consuma alcool …varianata asta ai uittat sau se sinucid..

  3. sarky, daca vei mai avea replici atat de incoerente voi fi nevoit sa le sterg. Merci de intelegere 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: