Mana care te ajuta – siguranta Vs. entertainment

Am inceput sa frunzaresc o revista pentru femei, la recomandarea fetei din provincie… Mai sa fie, dar o gramada de chestii interesante va invata pe voi acolo. Ia sa vedem…


Toti ne dorim sa facem sex cu persoana iubita, nu? Asa ca pana la urma si masturbarea tot asta este: sex cu o persoana pe care o iubesti. Cu tine insuti/insati.

Pe langa ca este recunoscuta de secola ca remediul perfect impotriva stresului, masturbarea s-a dovedit a avea rezultate foarte bune si in cazul durerilor de cap. Pe de alta parte, nu doar ca reduce riscurile aparitiei cancerului la prostata, ci si ajuta la descoperirea si acceptarea propriei sexualitati. Ca sa nu mai spun de efectul relaxant pe care il are… Masturbare la culcare si ai somn de vis!

Ca sa nu mai spunem si ca e safe. Spre deosebire de un partener de sex opus, alaturi de care pot aparea complicatii, poti risca sa nu termini sau – mai grav – esti stresat(a) de faptul ca trebuie sa terminati amandoi, nu doar tu.

Mai ales ca sexul nu salveaza o relatie! Pentru ca o relatie sexuala degeaba este grozava pe termen lung, daca restul relatiei intre doi parteneri este subreda. Doar cu sex nu poate fi tinut un barbat alaturi decat pret de cel mult cateva partide.

Conteaza ce se intampla in dormitor, dar la fel de mult conteaza si ce facem in afara lui.
Vedem un film… Facem o laba… Ne impacam cu noi insine… Si dormim.

Scuzati cinismul.

2 răspunsuri sa “Mana care te ajuta – siguranta Vs. entertainment”

  1. Admir curajul tau de a spune:) Asta e de bine!!
    Ma gandeam asa: vedem un film…radem cu pofta…mancam o inghetata…facem o laba…fumam o tigara…etc:D

  2. Ce-ar fi sa zicem: vedem un film … radem cu pofta … iesim la o plimbare … bem o cafea, fumam o tigare … intalnim o persoana agreabila … legam o prietenie … ne indragostim … facem dragoste …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: