ROMANIA SOCANTA – II – Local Kombat in curtea scolii si… userul Mihai

Prezentul material este o continuare fireasca la ROMANIA SOCANTA – Violenta incredibila in curtea scolii. O fata a fost bagata in spital de o colega de-a ei!

Mi-a soptit cineva la ureche… „Vezi ca filmuletul nu e de la noi!”… Pai cum nu? „Pai daca ar da astia informatii eronate, i-ar lua colegii de breasla in suturi… Ca se mananca cei din media mai ceva ca politicienii”, mi-a spus o alta voce. Si mi-am dat seama.

Da, dom’le! Mai ceva ca politicienii!… Asta era!…

Pentru ca politicienii nostri arunca doar cu noroi unii in altii. Se injura si fac circ, de parca ar fi sub lozina „Distreaza-te, romane!”. Pentru ca desi s-au scris in presa tone intregi si poate chiar zeci de tone de pagini despre coruptie, totusi politicianul roman nu este corupt.

Politicianul roman este om integru, cu o tinuta morala ireprosabila! Clar? Ei nu sunt de vina cu nimic. Vinovatii – daca trebuie neaparat scosi si niste vinovati – sunt in alta parte. Vinovatii sunt intre noi, daca nu cumva ar fi cazul sa spunem tare si raspicat: NOI SUNTEM VINOVATII!”

Cam la fel sta situatia si in cazul Local Kombatului care a facut ocolul tarii pe www si nu numai…

Vinovat este userul Mihai! Pentru ca el ne-a dat imaginile. Potrivit utilizatorului Mihai, care sustine ca a filmat toata scena, incidentul ar fi avut loc in Berindei, judetul Olt.

Stupoare insa. Directoarea scolii sustine ca elevele nu sunt din respectiva unitate de invatamant. Ba mai mult! Din imagini reiese clar ca nici macar nu ar fi vorba de scoala din sat, pentru ca asfaltul din curtea respectivei scoli lipseste cu desavarsire. Nici macar in jurul scolii nu a fost turnat vreun petec. Primarul din Berindei, nu a auzit nici el nimic.

Iar presa? Ce-i cu ea? Ea nu are nicio vina. Nici Pro TV-ul si nici altii (multi rau la numar ce-i drept). Ei doar au preluat stirea de la userul Mihai si au tranmis-o mai departe…

Eu? Eu imi cer scuze si va promit ca daca il prind pe userul Mihai ii rup picioarele. Asa, in dulcele stil romanesc. Pentru ca din cauza lui v-am intoxicat si eu cu asa imagini.

DA! Userul Mihai este singurul vinovat! Lui sa ii scoatem ochii cu totii!…

2 răspunsuri sa “ROMANIA SOCANTA – II – Local Kombat in curtea scolii si… userul Mihai”

  1. aha… deci era o farsa treaba cu bataita din curtea scolii?? auzi?? dar ce creier bolnav ar face asta?? si cu ce scop??? revenim la manipulare… si in final de unde s-a aflat de acest Mihai??? nu cumva din lipsa de altceva s-a ajuns sa se regizeze asa zisul filmulet tot de catre un anume Mihai cu ghilimele…facnd parte tot din echipa strilor tot cu ghilimelele de rigoare…
    confuzie….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: