CRIZA IN BALCANI: Lideri opozitiei moldovene vor vedea anticipatele din spatele gratiilor

MOLDOVA - 7 APRILIE

Foto: Mediafax

Dumitru Pulbere, presedintele Curtii Constitutionale din Moldova de peste Prut, a declarat intr-un interviu acordat RIA Novosti ca alegerile anticipate ar putea avea loc la data de 2 august (Deca Press).

„Atac asupra R. Moldova” este titlul documentarului lansat la TV de puterea de la Chisinau, conform Mihai Ghimpu, presedintele Partidului Liberal. Filmul acrediteaza ideea ca revolta din 7 aprilie ar fi opera partidelor de opozitie sau a unor organizatii politice din Romania. Mihai Ghimpu si vicepresedintele Dorin Chirtoaca apar in imaginile filmului, dar realizatorii nu i-au intrebat nimic.

Dorin Chirtoaca, primarul Chisinaului, a declarat ca documentarul reda conversatiile sale telefonice, dar trunchiate, modificate. “Ceea ce s-a facut in materialul denigrator la postul de televiziune NIT reprezinta o incalcare grava a oricaror reguli, nu numai jurnalistice, dar si a drepturilor omului. Interceptarea unor convorbiri telefonice in mod ilegal arata ca nu mai exista limita in R. Moldova. Prin modificarea convorbirilor telefonice, orice persoana poate fi acuzata de orice. I se trunchiaza convorbirile si apare la posturile comuniste”.

Este previzibil ca dincolo de Prut se vor intampla lucruri grave fiindca regimul Voronin concepe alegerile anticipate ca pe o confruntare pe viata si pe moarte (Gardianul.ro)

–––––––––––––––––––––
Related links:

In prag de razboi ROMANIA incotro?

HALUCINANT: RAZBOI IN BALCANI – Toate tunurile pe ROMANIA

Anunțuri

6 răspunsuri to “CRIZA IN BALCANI: Lideri opozitiei moldovene vor vedea anticipatele din spatele gratiilor”

  1. Rămân la părerea că Gardianul face în continuare o treabă foarte bună pe uliţa asta a presei din România…

  2. Da, sunt cateva ziare care fac treaba buna pe anumite categorii de stiri.

  3. UCISI ROMINII ESTEA!!!!!!!

  4. Moldova sa nu astepte minuni din partea Uniunii Europene. Occidentul are alta grija. Daca nici acum nu se trezeste electoratul si nu voteaza decisiv cu fortele democrate, imi etse teama ca se va varsa mult sange nevinovat. Sa-i fereasca Dumnezeu pe fratii de dincolo de Prut de maniia pitecantropilor rosii.

  5. Din pacate cam ai dreptate. Asta e si parerea mea, cu singura mentiune ca sange se va varsa oricum, pentru ca nu va fi permis sa scape de sub tutela comunista. Poti sta linistit pe de alta parte. Banii ajung la Chisinau de la Moscova si nu de la U.E. sau FMI. Ceea ce va conta mult la alegeri.

  6. […] CRIZA IN BALCANI: Lideri opozitiei moldovene vor vedea anticipatele din spatele gratiilor […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: