CRIZA IN BALCANI: Inca o data, Romania pierde Basarabia

Autoritatile de la Chisinau sunt gata de abuz si frauda

voronin

Masurile luate de regimul comunist pentru a pune mana definitiv pe putere, dupa aproape un deceniu de dominare a vietii politice din Basarabia, au fost draconice. Mobilizarea aparatului media, dar mai ales mobilizarea aparatului politienesc au atins un maximum de operativitate. Ziaristii, observatorii straini au fost luati la puricat, retinuti, cercetati.

Scrutinul de la Chisinau trebuia monitorizat de nu mai putin de 140 de observatori din mai multe state europene. Nu au fost acceptati insa nici jumatate din acestia deoarece SIS-ul (KGB-ul moldovenesc) considera probabil ca restul sunt spioni periculosi. Astfel, autoritatile de la Chisinau au refuzat ieri acreditarea a 87 de observatori internationali veniti sa monitorizeze alegerile din cursul zilei de azi, acestia facand parte din Reteaua europeana a organizatiilor pentru monitorizarea alegerilor.

Oficial, punctul de vedere al regimului este ca la adresa Republicii Moldova se desfasoara un atac concertat – desigur în spate fiind România si mai ales „tiranul Basescu“.

Autoritatile de la Chisinau au refuzat ieri acreditarea a 87 de observatori internationali veniti sa monitorizeze alegerile din cursul zilei de azi. Acestia fac parte din Reteaua europeana a organizatiilor pentru monitorizarea alegerilor.

Noua Armata Rosie a trimis la Chisinau arme pentru reprimarea revoltelor provocate de fraude

Un alt avion din Rusia a aterizat pe 28 iulie pe aeroportul international de la Marculesti. Doua camioane mari au incarcat “marfurile” si au plecat in directii necunoscute. Concomitent, in Transnistria au inceput manevrele militare pentru intimidare.

Autoritatile de la Chisinau au refuzat sa confirme daca au primit arme trimise de Vladimir Putin pentru a reprima revoltele ce vor avea loc dupa alegerile de astazi, care vor fi fraudate din nou. Aeroportul de la Marculesti a fost impanzit de politisti si agenti ai Serviciului de Informatii si Securitate, arata si UNIMEDIA. Un alt avion cu “marfuri” secrete a aterizat tot acolo pe 22 iulie.

In caz de esec, fuga lui Voronin este asigurata de rusi

Romanian Global News informeaza ca Serviciul de Informatii Externe al Rusiei (SVR) a transmis pe 23 iulie catre Igor Smirnov de la Tiraspol sarcina sa organizeze fuga “in deplina siguranta” prin Transnistria a lui Vladimir Voronin si a 18 demnitari ai regimului de la Chisinau, daca Partidul Comunistilor nu se mai mentine la putere dupa 29 iulie.

Agentii din Transnistria si din Rusia vor interveni in forta chiar si in afara teritoriului transnistrean pentru a-i crea coridor de fuga lui Voronin si supusilor lui. SVR a avertizat ca Armata Nationala a Moldovei ar putea deveni ostila regimului Voronin, iar Tiraspolul trebuie sa fie pregatit pentru descurajare. La Tiraspol au venit mai multe detasamente ale fortelor speciale GRU (Serviciile de Informatii ale Armatei Ruse), care au efectuat deja misiuni de recunoastere la Chisinau si in alte orase. Agentii GRU vor intreprinde misiuni de diversiune contra Armatei Nationale a Moldovei si a unitatilor Ministerului de Interne, care ar putea deveni ostile lui Voronin.

Diversiunea rusa este pregatita in detaliu si seamana foarte mult cu operatiunea din decembrie 1989 de la Timisoara si Bucuresti. Pentru abaterea atentiei, militienii transnistreni au inconjurat satul Corjova, unde s-a nascut Vladimir Voronin si unde oamenii ar vrea sa participe la alegeri. Se aude la OSCE?

Ar mai trebui retinut ca Voronin ar putea fi judecat la Haga pentru crime impotriva umanitatii.

SURSE:
ziua.ro
curentul.ro
gardianul.ro
ziare.ro

Later Edit – din aceeasi categorie:

CRIZA IN BALCANI: La arme! Istoria se repeta…

Filmul “Atac asupra R. Moldova”

CRIZA IN BALCANI: Lideri opozitiei moldovene vor vedea anticipatele din spatele gratiilor

In prag de razboi ROMANIA incotro?

HALUCINANT: RAZBOI IN BALCANI – Toate tunurile pe ROMANIA

3 răspunsuri sa “CRIZA IN BALCANI: Inca o data, Romania pierde Basarabia”

  1. Imi cer scuze ca nu prea am timp sa vizitez site-urile care altfel imi sunt atat de dragi. Sper insa sa reusesc cat de curand.

    Merci de intelegere si o zi excelenta tuturor.

  2. bl000g, programul fiecăruia este aşa cum este. Nimic nu este obligatoriu. Citim cu mare plăcere atunci când putem şi nimeni nu trebuie să se supere. În ceea ce priveşte Moldova, eu am tras linie de multă vreme, fiindcă oricum nu se poate face nimic… Părerea mea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: