Amanti Vs. vibratoare – reloading…

Amantul nu exista decat ca satisfacere a unor nevoi, spuneam la un moment dat spre a trezi parca vehementa neasteptata a unora.

foto:  apropo.ro


Dar mi-a prins bine, pentru ca am aflat cu aceasta ocazie de cuvintele Aurorei Liiceanu care spunea ca exista foarte putine specii monogame, iar omul nu este una dintre ele. Pentru ca omul are doar foarte scurte perioade de monogamie.

Aveti nevoie, doamnelor, trebuie sa recunoasteti, de amanti in primul rand prezentabili. Mai ales de cand a inceput sa apara si la noi moda aparitiei in public la bratul acestuia. Si cate dintre dumneavoastra si-ar descrie amantul ca pe un barbat mic, gras, chel si cu ochelari? Probabil ca nu prea multe.
Ar mai fi necesara si o potrivire la nivel erotic. Pentru ca erotismul fiecaruia trebuie sa vina in intampinarea si in completarea erotismului celuilalt, nu-i asa?

Ar mai trebui si o compatibilitate intelectuala cu amantul, pentru ca niciuneia dintre dumneavoastra nu i-ar placea ca la tigara de dupa sa dea citate din Kafka de exemplu, iar masculul de langa ea, cel care doar ce a iesit, sa spuna “draga, iar ai inceput cu pasareasca ta”…

“Dar eu il iubesc!”, mi-a spus o buna prietena, fara a avea insa dreptate. Pentru ca nu era iubire pentru el, amantul, ci era iubire de sine. Stiu ca este mare tentatia de a afirma iubirea aceasta in momentele in care va face fericite. Dar ce sau pe cine iubiti oare cu adevarat? Pe amant sau starea de fericire si implicit pe dumneavoastra? Iar amantul nu cumva este doar obiectul care genereaza aceasta fericire? Caci atunci cand fericirea dispare sau, mai rau, este inlocuita de nefericire, dragostea fata de amant dispare si ea.

Am scris obiect pentru ca nu poate fi comparat cu un vibrator, sunt constient. Dar nici animal de companie nu poate fi numit, asa cum mi s-a sugerat cu o indulgenta cinica. Pentru ca pe animalul de companie il lasati sa va intre in casa…

Raman la parerea ca amantul nu exista decat ca implinire a unor nevoi, iar in momentul in care acestea nu mai sunt satisfacute, necesitatea amantului dispare. Urmatorul, va rog…

Oare sotul – partenerul de viata – sau iubitul reprezinta ceva mai mult?

* * * * *

AMANTUL NU EXISTA scriam la un moment dat, iar aceasta este doar o continuare fireasca a acelei postari…

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat: