NOI VREM RESPECT si lectia libaneza

Nu imi place sa fac reclama, cel putin nu dezinteresata. Dar, in cazul acesta, voi face. Pentru ca a fost prima data cand ospatarul nu s-a multumit sa dea din umeri atunci cand i-am aratat firul de par gasit in mancare. Desi imi mancasem portia pe jumatate, cum s-ar spune.

S-a oferit pe loc sa imi aduca o alta portie, dar am refuzat. Imi pierise orice pofta de mancare. Sunt mai sensibil, ce vreti? Asa ca mi-a spus ca imi va scadea din nota articolul respectiv. Si chiar a scazut mai mult decat valoarea respectiva. S-a intamplat in Romania, la restaurantul cu specific libanez Coltul Verde.

M-am simtit respectat si mi-a fost ciuda. Ciuda pentru ca am vazut o data in plus ca avem nevoie sa vina strainii si sa ne dea lectii de respect. Pentru ca altfel, noi nu am sti ce-i aia. Am sti doar sa pretindem respectul, nu si sa il oferim…

2 răspunsuri sa “NOI VREM RESPECT si lectia libaneza”

 1. E mare lucru…impresionant!Intr-un restaurant in Romania!
  Acum, poate la mine a fost o exceptie…am lucrat in domeniu pentru vreo 15 ani, am fost bucatar, si se pot intampla accidente!Insa intotdeauna faceam acelasi lucru ca si ospatarul de la restaurantul libanez!
  Ca si consumator….mi s-a intamplat sa gasesc in mancare fel de fel de ciudatenii….mi s-a dat cu „flit”, nu mi s-au cerut scuze…nimic!Daca respectivii ar fi fost aici, in America…si-ar fi pierdut bussinesul in scurt timp!
  Daaaaaar, sa ne bucuram ca incep sa apara exceptii!
  Toate bune…

 2. Pe principiul „lasa, ca merge asa”, totul e posibil. E ca o intelegere tacita la care toata lumea e partasa. Iar cine nu ia parte… Cu atat mai rau pentru el.

  Bun venit pe blog, tartoras.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: