MANWHORE: Povestea muii

o povesteAr putea fi povestea ta…

Copilul urla ca ii este foame. Din ce in ce mai tare, de aproape o ora deja. Sperai sa adoarma si sa nu il mai auzi. Dar nu a adormit. Iar foamea urla in el.

Cauti prin gunoaie ceva de mancare. Gasesti. Aduni. Va infruptati amandoi. Copilul adoarme in sfarsit. In sfarsit poti sta linistit sa te gandesti. La ce a fost si la ce va fi. La ce ai de facut. Sau nu. Poate doar iti este sila. O mare lehamite. De toti si de toate. De tot ce se intampla in jurul tau. De tot ce se intampla cu tine. Cu voi. De tot ce aveti nevoie. Dar trebuie sa mananci, nu-i asa? Pana si de asta ti-e sila. Parca iti vine sa mori de foame. Oricum nu ai avea pentru ce lupta. Daca nu ar fi copilul. Care stie sa isi ceara drepturile mai bine ca nimeni altul.

Ajungi la sora ta acasa. Ea lipseste, nu s-a intors inca de la lucru. Este casiera la supermarket-ul aflat la trei strazi distanta. Dar este sotul ei acasa si iti da o cutie de supa. Luata pe ascuns de la supermarket-ul aflat la trei strazi distanta.O imparti pe din doua cu copilul. Nu ai mai rezista unei noi reprize de urlete. Acum poti sa adormi si tu.

Te trezesti de la galagia din casa. S-a intors sora ta de la supermarket. Si a adus si niste cutii de bere. Luate tot asa, fara sa observe nimeni.Bei o bere apoi te intinzi la loc in canapea. Vrei sa dormi. Esti mult prea in urma cu somnul. Ai nevoie de odihna. Ai vrea sa nu te mai trezesti.

Totusi o auzi pe sora ta cum vine si te intreaba:

– Si acum? Care e planul?

– Ce plan? intrebi la randul tau.

– Ce ai de gand sa faci?

– Sa dorm. Aveam nevoie disperata de un acoperis…

Te trezesti a doua zi in zori, iti faci un dus. Nu ai curaj sa deschizi frigiderul, chiar daca este frigiderul surorii tale. Pleci sa iti cauti un loc de munca.

Dupa cateva ore se trezeste si copilul. Primeste oua ochiuri si paine prajita. In stil american. Chiar sora ta i-a pregatit micul dejun. Apoi este trimis la baie sa se spele. Se uita pe pereti, nestiind ce sa faca mai intai. Unde si cum sa se spele? Pe ce sa se stearga?

Dar este urmat la scurt timp chiar de sora ta. Il pune sa se dezbrace si sa intre la dus. Il priveste in timp ce se sapuneste si incepe sa ii mangaie puta. La inceput usor, ca baiatul nu are nici opt ani. Apoi isi ridica rochia si il pune si pe el sa o mangaie.El nu a mai facut asa ceva, nu stie despre ce este vorba. Dar este recunoscator ca a avut unde dormi si ce manca. Si o mangaie. Ea ii zambeste si ii face cu ochiul in timp ce el isi retrage spre gura mana umezita. O miroase, o gusta si nu intelege nimic. Dar o vede pe matusa lui zambind si stie ca totul este in regula. Ea se apleaca si ii sopteste la ureche:

– Bravo! Imi place de tine ca esti un baiat cuminte. Uite niste bani de inghetata, ii mai spune ea, in timp ce ii lasa o hartie de zece lei pe capacul de la WC. Cand mai ai nevoie de bani, stii ce ai de facut. Si nu uita ca este doar secretul nostru. Nimeni nu mai trebuie sa afle ca tu ai bani de inghetata, ii spune ea, facandu-i inca o data cu ochiul.

Si asa fiul tau a ajuns sa castige primii bani in timp ce tu inca iti cauti de lucru. Este poate cea mai tanara tarfa masculina, dar ce conteaza? Pe cine deranjeaza ca are si el banii lui?

Reusesti si tu insa sa iti gasesti un loc de munca, chiar in aceeasi zi – bodyguard intr-un bar. Nu este chiar in centru si nici pe prea multi bani, dar este mai mult decat nimic. Seara te duci la munca si iti iei slujba in serios. Salvezi deja o femeie. Singura ei vina era ca nu a acceptat o muie. O pui sa tina capul pe spate, ca sa i se opreasca sangerarea din nas, in timp ce o conduci spre masina. Dar sangerarea nu i se opreste. Te urci tu la volan si o conduci acasa. Nu mai ai cu ce sa te intorci la munca, asa ca ramai la o cafea. Cafeaua vine in acelasi timp cu iubitul fetei. Care a auzit galagie in casa si acum s-a trezit. Si urla la tine cine esti si ce vrei. Femeia incearca sa il potoleasca si, vazand ca nu reuseste, te roaga sa pleci. Si pleci. Dar mai intai ii lasi numarul tau de telefon, sa te sune in caz de nevoie.

Continui sa te duci la munca, zile in sir si te bucuri ca nu mai trebuie sa salvezi pe nimeni. Acum castigi si tu bani, nu doar fiul tau.

Si intr-o buna zi, femeia salvata de tine te suna. Avusese un accident de masina si isi pierduse picioarele si iubitul. Care nu a putut suporta sa o vada mutilata. Iar ea a vrut sa se sinucida mai intai, dar nu au lasat-o asistentele. Te duci din cand in cand la ea in vizita. Vine vremea sa plece acasa si… esti doar tu. O iei la tine sau – mai bine zis – la sora ta. Scaunul cu rotile este bonus. Din partea spitalului. O privesti cum se chinuie in scaun si o ajuti. O duci la WD, o iei de la WC, o speli… Apoi te hotarasti. Ii vei lua o pereche de picioare. Nu stii daca ai fost induiosat de suferinta ei sau doar satul sa ai grija de o invalida care doarme in acelasi pat cu tine.

Si te hotarasti sa te duci la lupte. De strada. Ilegale. Dar ce conteaza? Vei avea un om valid langa tine. Iar pe fiul tau oricum nu il va intreba nimeni cate inghetate a mancat…

Castigi o lupta, castigi doua, castigi trei. Castigi cinci! Si iti permiti o pereche de picioare noi, din otel inoxidabil. Superbe, stralucitoare, argintii.

Iti place sa o privesti pe femeia fara picioare, cum vine, mergand usor, spre tine, cu pantalonii ei lungi, pe sub care numai tu stii ce se ascunde. Si chiar daca este ajutata de baston, ce mai conteaza?

Mai ales ca la un moment dat iti spune ca nu mai stie cum este sa se simta femeie. Iar tu ai inceput sa te saturi de tot felul de tarfe. Nu iti iei niciun angajament, asa cum nici pana acum nu ti-ai luat. Desi, daca tu nu ai fi fost, nimeni nu ar fi fost. Si iti afirmi disponibilitatea. De a fi cel care o va fute.

O privesti pe furis in prima noapte cand se retrage, mai intai ea, in dormitor. O privesti cum se descalta si isi dezbraca pantalonii. Cum isi da jos stinghiile din otel inoxidabil, le aseaza in cutie si le baga sub pat. Cum se apleaca intr-o parte sa isi dea dresul jos si cum il ruleaza usor, aproape cu tandrete parca, pe fiecare ciot in parte.

„Oare a fost sa se spele mai inainte sau…?”, te intrebi tu, de parca ar avea vreun rost. Ea s-a intins deja in pat, s-a invelit cu un cearsaf si acum te striga usor, cu timiditate. Intri in camera, cu o si mai mare timiditate. Esti imbracat doar in maiou si boxeri si nu stii daca ai dreptul sa ai erectie sau nu. Oare ar trebuisa plangi, ca la mort? Sau sa stai mandru si drept ca la victorie? De parca ar conta, cu o femeie fara picioare…

Ea iti simte indecizia si – cand ajungi suficient de aproape de pat – scoate o mana de sub cearsaf si te trage. Inspre ea, asupra ei. Nu ii rezisti si te prabusesti. Ca o stanca in mare, singura diferenta fiind ca nu te duci la fund. Inca.

E prima data cand futi o femeie care nu poata sa dea din picioare. Nici nu ai ce sa iti pui pe umeri. Nu iti ramane decat sa te arunci asupra ei. Iar ei, sa iti reziste. Tu sa o sfarami, iar ei sa ii placa. Este singura voastra sansa si v-o asumati cu voluptate. Chiar daca nu o recunoasteti.

povesteaDin cand in cand te mai duci cu pustoaice. Pentru ca iti este dor sa te simti inlantuit de o pereche de picioare tinere. Si sa fii strans de o pereche de gambe, de orice fel ar fi ele. Si sa saruti o glezna, chiar daca nu pe cea mai curata. Si chiar daca uneori miroase… De parca ar conta intotdeauna.

Dar te intorci ntotdeauna la ea, femeia fara picioare. Este a ta si – chiar daca tu ai toate membrele – poate esti chiar mai invalid decat ea.

L-a intalnit si ea pe fiul tau si nu a fost nevoie sa il mituiasca in vreun fel. A fost suficient sa isi dea pantalonii jos in fata lui si sa il lase sa ii mangaie picioarele – stinghiile argintii lucind mandre la asa atingere. Nici lui nu i-a trecut prin cap sa ceara bani de inghetata de la o invalida.

Astazi este insa ziua ei. Si te invita in oras, la barul de odinioara. Veti fi voi doi, sora ei, prietenul tau vechi, bodyguard acolo… si multi, multi alti clienti. Ai chef sa dansezi si o intrebi si pe ea. De parca ea ar putea. Te refuza zambind. Ghicesti ironia din zambetul ei, dar nu iti dai seama ca este pe jumatate autoironie. Enervat te duci in ring si te lipesti de prima pustoaica. Si dansati impreuna o melodie, doua, trei… O inviti intr-un loc retras, pentru ca stii tu un WC mai liber, pentru personalul barului. Accepta. Ajunsi acolo, iti dai pantalonii jos si iti scoti barbatia din chiloti. Dar nici ea nu vrea o muie. Asa cum nici femeia fara picioare nu a vrut, atunci cand ai salvat-o. O pleznesti si o lovesti. Incepe sa ii curga sange si incepe sa urle. Dar tu esti satul de urlete. O lovesti si mai tare, iar ea urla din ce in ce. Pana la urma apare prietenul tau bodyguard. Iti da cu un spray lacrimogen si cheama politia.

In timp ce tu esti saltat cu catuse la maini din local, il vei pe prietenul tau cum o conduce pe pustoaica in parcare. Poate o va conduce pana acasa si poate va fi mai norocos decat tine.

Intre timp, femeia fara picioare s-a mutat la bar. Si a mai comandat un pahar. Barbatul din stanga ei a intrebat-o ce bea. „Sampanie” a raspuns ea, zambind ca odinioara. El i-a mai comandat un pahar, iar ea i-a zambit din nou. Cand a sosit paharul, i-a zambit in continuare si i l-a aruncat in fata. A urlat la el ca e satula de labagii dornici sa dea o muie. El i-a dat un pumn si a izbit-o cu capul de bar.

Nu stim ce s-a intamplat cu ei doi dupa aceea. La fel cum nici tu nu stii cata inghetata a mancat fiul tau. Au trecut anii si poate chiar a inceput sa ii placa gustul. Dar tu nu ai de unde sa stii. Stai ca boul in spatele gratiilor, blestemand ziua in care ai vrut sa faci o fapta buna.

Iar viata ta s-ar putea rezuma la patru litere.

Nu este povestea ta. Dar, daca ar fi, cum ar fi?…

Un răspuns to “MANWHORE: Povestea muii”

  1. asta inseamna de fapt sa fii erou intr-o lume de cacat

Lasă un comentariu